Resurs 1

Personlig
Makeup

EMITÉ COSMETICS

Emité är ett svenskt märke med absolut högsta kvalitet och lämpar sig både för professionellt studioarbete och för privatpersoner med högt ställda krav. 

Vid produktframställning har man arbetat med den senaste teknologin och de finaste råvarorna. Emité Make Up framställs i Europa och är ej testade på djur.

Mer om Emité

MAKEUP MED HÖG KVALITET, RENT PIGMENT & LÅNG HÅLLBARHET

Samtliga produkter inom Emité Make Up´s sortiment har noggrant bearbetats och utprovats för att ge bästa resultat. För att lyckas med de höga krav som ställs så har de flesta produkterna mikroniserade pigment. Mikroniserade produkter är betydligt enklare att arbeta med och ger den bästa finishen. 

Produkterna har även ”rent pigment” som är helt utan s.k. ”fillers” eller andra tillsatser. De allra flesta produkter är även parfymfri eftersom detta är den största källan till allergi och hudirritation. 

Produkterna är framtagna mot makeupartistens krav på pigmenthalt och long lasting effekt, perfekt för studioarbete och professionellt salongsbruk. 

För dig som är privatperson kommer du uppleva produkter i högsta klass både när det gäller applicering, den behagliga känslan på huden och hållbarheten som räcker hela dagen Oavsett om du arbetar professionellt eller önskar kvalitetsprodukter för eget bruk är Emité Make Up det självklara valet för dig! 

För mer info surfa in på emitemakeup.com

MAKEUP KONSULTATION

Välj om du vill komma till salongen själv eller varför inte samla gänget och göra det till en helkväll? Kontakta Nooz för pris och hur många ni blir.

Paketpris

Kontakta Nooz