Resurs 1

Makeup

EMITÉ COSMETICS

Emité är ett svenskt märke med absolut högsta kvalitet och lämpar sig både för professionellt studioarbete och för privatpersoner med högt ställda krav. 

Vid produktframställning har man arbetat med den senaste teknologin och de finaste råvarorna. Emité Make Up framställs i Europa och är ej testade på djur.

Emité Make Up

HÖG KVALITET, RENT PIGMENT & LÅNG HÅLLBARHET

Samtliga produkter inom Emité Make Up´s sortiment har noggrant bearbetats och utprovats för att ge bästa resultat. För att lyckas med de höga krav som ställs så har de flesta produkterna mikroniserade pigment. Mikroniserade produkter är betydligt enklare att arbeta med och ger den bästa finishen. 

Produkterna har även ”rent pigment” som är helt utan s.k. ”fillers” eller andra tillsatser. De allra flesta produkter är även parfymfri eftersom detta är den största källan till allergi och hudirritation. 

Produkterna är framtagna mot makeupartistens krav på pigmenthalt och long lasting effekt, perfekt för studioarbete och professionellt salongsbruk. 

För dig som är privatperson kommer du uppleva produkter i högsta klass både när det gäller applicering, den behagliga känslan på huden och hållbarheten som räcker hela dagen Oavsett om du arbetar professionellt eller önskar kvalitetsprodukter för eget bruk är Emité Make Up det självklara valet för dig! 

För mer info surfa in på emitemakeup.com

Paketpris

MAKEUP KONSULTATION

  • "my very own" 800 KR

Har du byrån full med makeup som du inte vet vad du ska göra med? Vi går igenom grunderna i valfri dags- eller kvällsmakeup och utgår från dina egna produkter och hur du på bästa sätt använder dessa för och skapa din personliga sminkning. 

Jag berättar vad alla produkter har för användningsområde samt hur man använder dem på rätt sätt.

Du kommer få en nytändning och känna massa ny inspiration – det lovar jag!

Välj om du vill komma till salongen själv eller varför inte samla tjejgänget och göra det till en helkväll? Mejla för pris samt om hur många ni blir.

MAKEUP KONSULTATION

  • Privat emité 800 KR

Få en timme personlig rådgivning i sminkteknik, redskap och olika makeup produkter. Vi lär dig hur du på bästa sätt framhäver dina drag och vilka färger som passar, samt alla små trix och knep för den perfekta looken.

I samband med konsultationen erhåller du 20% på hela makeup sortimentet från Emité.
Du bestämmer om du vill ha en dags- eller kvällsmakeup.

Välj om du vill komma till salongen själv eller varför inte samla tjejgänget och göra det till en helkväll? Mejla för pris samt om hur många ni blir.

Kontakta Nooz